Bilverkstad

Malmköpings Bilverkstad AB är en bilverkstad som servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Oavsett om det handlar om bilservice eller reparation, gör vi vad som är bra för just din bil och din plånbok.

Även Plåtverkstad och Bilglas

Vi kan även erbjuda modern och ändamålsenlig plåtverkstad samt bilglasreparationer via vårt systerbolag NJ Bilskade & Mek. Lyftutrustning, handverktyg, diagnosinstrument mm, allt för att arbetet på din bil ska gå så smidigt som möjligt och att så mycket som möjligt ska göras under samma tak för en snabb och riktig reparation.

Garantier

Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi utför bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar av föreskriven kvalitet. Servar du din bil hos oss på Malmköpings Bilverkstad AB ingår dessutom MECA Assistansservice i ett helt år. Du kan känna dig trygg med att lämna in din bil till oss. MECA-stämpeln du får i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil.

Rätt kompetens och utbildning

Att byta en reservdel eller serva en bil kan väl vilken verkstad som helst göra, kan man tycka. Men så enkelt är det inte. Det gäller att förstå sig på vad som gäller för just din bil – och det kräver utbildning, utbildning och åter utbildning.

Genom att MECA-mekaniker arbetar med alla märken och modeller får de stor erfarenhetsbaserad kunskap, vilket såklart underlättar när man ska lösa problem.  Vi har en egen teknikerskola där våra mekaniker utbildas i bilens olika system, såväl mekaniska som elektroniska. Många gånger har våra mekaniker även arbetat på en märkesauktoriserad verkstad tidigare.

Två gånger om året går MECA-mekanikerna dessutom igenom obligatoriska vidareutbildningar för att uppdatera sig på allt nytt – och inte minst för att utbyta erfarenheter.

Malmköpings Bilverkstad AB, Rosenhällsgatan 1, 642 60 Malmköping | Tel: 0157-20175 | Fax: 0157-20400 | E-post: info@mkbilverkstad.se | Öppet Mån-Tors 07:00-17:00 Fre 07:00-15:00

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB